Buitensauna

Wil je graag een infraroodsauna voor buiten, buitensauna of stoomcabine voor buiten? Al onze producten zijn ook als outdoor versie te verkrijgen. Het design blijft het zelfde, alleen zijn ze meer geïsoleerd en volledig waterdicht gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar in compacte en in grotere versie. Vraag naar de afmetingen en prijslijst!

Afwerking

De binnenafwerking is standaard wit of zwart. Er wordt een thermo ayous beplanking op een hittebestendige kunststof aangebracht.

Deze kunststof is bovendien schimmel- en bacteriewerend en bestand tegen een 100% vochtigheidsgraad.

De buitenkant van de cabines zijn bekleed met een aluminiumplaat. Deze aluminiumplaat krijgt een UV-bestendige polysterlak en coating om de weersbestendigheid te garanderen. Standaard kleuren zijn wit, zwart, of inox look.

De buitensauna wordt waterdicht gemaakt met een EPDM folie op het dak en een verborgen afvoer en de achterwand van de sauna.

Design infraroodsauna voor buiten in inox look

Infraroodsauna voor buiten

Witte design buitensauna

Design buitensauna met oversteek

Onze buitenvolume’s zijn zowel in infrarood, sauna, stoomcabine als in combi versie te verkrijgen, met of zonder oversteek.

De oversteek kan ook dieper gemaakt worden, optioneel met een 2de glaspartij, zodat je een sluis krijgt. Deze kan bijvoorbeeld dienen als kleedruimte of er kan ook een douche ingebouwd worden.
Voor buiten hebben we ook een design regendouche ontwikkeld. Zo krijg je buiten 1 mooi wellness geheel.

Onze buitensauna’s zijn optioneel te verkrijgen met berging of kleedruimte. Ook kan hierin een douche geïntegreerd worden.

zwarte hoogglans infraroodsauna met berging

Infraroodsauna voor buiten met berging

design infraroodcabine buiten

Compacte infraroodcabine voor buiten

Meer informatie? Vraag een offerte aan! Of vraag naar onze prijslijst met standaard formaten.
Een overzicht van ALLE MODELLEN en mogelijkheden vind je HIER