Persbericht/communiqué de presse

Nieuw persbericht/ nouveau comm. de presse

 

Uitbreiding bij Thermalux:

Buitensauna, terrasoverkapping en jacuzzi in 1 mooi geheel.

 

Thermalux  uit Herentals is Belgisch fabrikant van design sauna’s, infraroodcabines, stoomcabines en jacuzzi’s. Het bedrijf is de pioneer in moderne designoplossing voor je wellness thuis, zowel voor binnen als buiten.

De eerste design infraroodsauna werd in 2009 op de markt gebracht en kreeg al snel een broertje en zusje in de vorm van een moderne sauna en stoomcabine. Later werd het aanbod uitgebreid naar buitenmodules.

‘we zien de laatste jaren een duidelijke shift van wellness, van binnen naar eerder buitengebruik. De tuin wordt voor steeds meer mensen de uitgelezen plaats om tot rust te komen en te genieten, het ganse jaar door. Sauna’s, jacuzzi’s en andere wellness toestellen hebben hier duidelijk een plaats ingenomen in dit verhaal’, aldus Mario Mertens, zaakvoerder van Thermalux.

Omdat we steeds meer vraag krijgen naar totaaloplossingen bieden we nu ook volledige pakketten aan, waarbij de buitensauna uitgebreid wordt met een terrasoverkapping, en indien gewenst ook een geïntegreerde jacuzzi. Al de modellen zijn modulair, zodat de klant zelf zijn pakket kan samenstellen.

Op deze manier blijft het project een mooi geheel, een echter eye-catcher.

 

 

FOTO 1 HR

FOTO 2 HR

 

Expansion à Thermalux:

 

Sauna extérieur,toiture de terrasse et jacuzzi dans un bel ensemble.

 

Thermalux de Herentals est un fabricant belge de saunas design, de cabines infrarouges, de cabines à vapeur et de jacuzzis. La société est le pionnier en matière de solution de design moderne pour votre bien-être à la maison, à la fois à l’intérieur et à l’extérieur.

Le premier sauna infrarouge design a été lancé sur le marché en 2009 et a bientôt eu un frère et une sœur sous la forme d’un sauna finlandais moderne et d’une cabine à vapeur. Plus tard, la gamme a été élargie avec des modules à l’extérieur.

“Nous avons constaté un changement dans le bien-être au cours des dernières années, de l’intérieur à l’extérieur. Le jardin devient l’endroit idéal dont de plus en plus de personnes se détendent et en profitent tout au long de l’année. Les saunas, jacuzzis et autres équipements de bien-être ont clairement pris place dans cette histoire “, a déclaré Mario Mertens, directeur de Thermalux.

Étant donné que nous recherchons de plus en plus des solutions globales, nous proposons également des packages complets, dans lesquels le sauna extérieur est complété par une toiture de terrasse et éventuellement un jacuzzi intégré. Tous les modèles sont modulaires, afin que le client puisse composer son propre package.

De cette façon, le projet reste un bel ensemble, un eye-catcher.